O Nama

Sajt eurokuka.com, je malo i veleprodajna firma, koja se bavi preprodajom auto-kuka, nezavisno od tipa i proizvođača vozila ili godine proizvodnje. Poslujemo sa najvećim i najtraženijim proizvođačima auto-kuka u Evropi. Na našoj web pezentaciji , eurokuka.com, ćete sigurno pronaći Vama najodgovarajući proivod.

Odudarajući od drugih web prezentacija u ovoj branši, naše auto-kuke nisu samo izložene i prikazane, već smo pripremili i detaljne opise i karakteristike za sve auto-kuke koje kod nas možete pronaći, kako biste se uverili i pronašli Vama najodgovarajući proizvod.

Prikazujemo Vam tačne i detaljne karakteristike, kao što su: Proizvođač, Tip vučne kuke, Maksimalna tegljena masa, D-Vrednost itd.

Sve cene su naznačene u Euro valuti.

Shodno našim mogućnostima, tudimo se, da postavimo što više slika o našim auto-kukama, kako biste bili u mogućnosti videti željeni proizvod iz više uglova.

Nadamo se da će naša web prezentacija, eurokuka.com, zadobiti Vašu cenjenu pažnju, te da ćemo brzo otpočeti dobru prijateljsku, odnosno poslovnu saradnju.